❤️ Προσθήκη στα αγαπημένα Συνδεθείτε για να αποθηκεύσετε συνταγές
Close
Υλικά (για 2 άτομα)
- 2 Εspresso, 45 ml ο καθένας
- 2 κρόκοι αυγών
- 2 κουταλιές σούπας γάλα εβαπορέ
- 2 σοκολατένια αυγά
- Χτυπήστε τους κρόκους αυγών και το γάλα εβαπορέ μέχρι να αφρίσουν.
- Τοποθετήστε τα σοκολατένια αυγά στα προθερμασμένα ποτήρια Εspresso.
- Τοποθετήστε τα ποτήρια Εspresso κάτω από το στόμιο καφέ και ετοιμάστε τους Εspresso πάνω από τα σοκολατένια αυγά.
- Μετά προσθέστε το αφρώδες μείγμα στους Εspresso.
Επιστροφή στην Κορυφή