❤️ Προσθήκη στα αγαπημένα Συνδεθείτε για να αποθηκεύσετε συνταγές
Close Υλικά για 1 άτομο
- 35 ml εσπρέσο
- 500 ml κρέμα
- 50 ml σιρόπι βανίλιας
- Ρίξτε την κρέμα και το σιρόπι στον παρασκευαστή κρέμας.
- Κλείνουμε την κρέμα γάλακτος και τη βάζουμε στο ψυγείο για λίγες ώρες μέχρι να κρυώσει τελείως το περιεχόμενο.
- Ετοιμάζετε τη σαντιγί ως συνήθως και τη ρίχνετε σε ένα ποτήρι εσπρέσο μέχρι να γεμίσει μισό.
- Τώρα τοποθετήστε το ποτήρι εσπρέσο κάτω από το στόμιο του καφέ και ετοιμάστε έναν εσπρέσο σε αυτό.
Επιστροφή στην Κορυφή