Βάλτε σε ένα ψηλό ποτήρι τα παγάκια και το σιρόπι γρεναδίνης.
Στη συνέχεια, σε ξεχωριστό δοχείο ανακατέψτε τον χυμό πορτοκάλι, τον χυμό από φρούτα του πάθους, τον χυμό λεμονιού και το Malibu (ή το σιρόπι καρύδας).
Έπειτα, προσθέστε το μίγμα στο ποτήρι αφήνωντάς το πρώτα να κυλήσει πάνω από ένα παγάκι.
Ετοιμάστε τον εσπρέσσο σε ξεχωριστό δοχείο.
Αμέσως μόλις ετοιμάσετε τον καφέ, προσθέστε τον προσεκτικά στο ποτήρι με την βοήθεια ενός κουταλιού, ώστε να σχηματιστεί ένα ξεχωριστό στρώμα.