ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
-
Ετοιμάστε μία δόση Espresso και αδειάστε την στο φλιτζάνι
-
Χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι, αδειάστε 1/3 του φλιτζανιού ζεσταμένο γάλα σιγά-σιγά μέχρι να γεμίσουν τα 2/3 του φλιτζανιού
-
Ζεσταίνετε 100ml γάλα με τον ατμό της μηχανής espresso μέχρι να γίνει αφρός
-
Προσθέστε τον αφρό με το κουταλάκι μέχρι να γεμίσει το φλιτζάνι
-
Για μεγαλύτερη απόλαυση προσθέστε από πάνω κανέλλα ή τριμμένη σοκολάτα
-
Απολαύστε τον Cappuccino!
-
Tips:
-
– Για πλουσιότερη κρέμα χρησιμοποιήστε γάλα υψηλής παστερίωσης υψηλό σε λιπαρά.
-
– Πιέστε την ποσότητα καφέ στο ειδικό κλείστρο προκειμένου να συμπιεστεί.