❤️ Προσθήκη στα αγαπημένα Συνδεθείτε για να αποθηκεύσετε συνταγές
Close
Υλικά (για 1 άτομο)
- 30 ml Εspresso
- 100 ml γάλα
- 15 ml σιρόπι καρύδας
- Γάλα εβαπορέ
- Σιρόπι σοκολάτας
- Προσθέστε λίγο σιρόπι σοκολάτας στο ποτήρι κοκτέιλ.
- Καλύψτε το σιρόπι σοκολάτας με λίγο γάλα εβαπορέ.
- Ετοιμάστε λίγο αφρόγαλα και ανακατέψτε προσεκτικά το σιρόπι καρύδας με το αφρόγαλα.
- Γεμίστε το ποτήρι κατά τα 2/3 με αφρόγαλα.
- Ετοιμάστε έναν Εspresso σε μία μικρή κανάτα και αδειάστε τον αργά πάνω από το αφρόγαλα.
Επιστροφή στην Κορυφή