ΥΛΙΚΑ
4 cl ζιβανία
1cl σιρόπι τριαντάφυλλο
1cl πουρέ βατόμουρο
1cl ροδόνερο
1.5 cl φρέσκος χυμός λεμονιού
3 κουταλιές μαρμελάδα κυδώνι
2 cl φρέσκος χυμός αγγουριού
2 φέτες φρέσκο τζίντζερ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στύβετε τα αγγούρια σε μηχανή για φρέσκους χυμούς μέχρι να έχετε 2 cl χυμού. Βάζετε πάγο στο shaker, ρίχνετε όλα τα υλικά μαζί με τον χυμό αγγουριού, τα ανακινείτε καλά σουρώνετε σε ποτήρι με θρυμματισμένο πάγο.
Ποτήρι σκαλιστό χαμηλό: 35cl
Γαρνιτούρα: Φυσαλίδα (Physalis peruΤο διαβάσαμε εδώna)
Δημιουργός: Vaseliv Kasabov