Κολοκάσι-Πούλλες ριγανάτες µε καπνιστή πάπρικα  και λεµονοθύµαρο
σε

Κολοκάσι-Πούλλες ριγανάτες µε καπνιστή πάπρικα και λεµονοθύµαρο

❤️ Προσθήκη στα αγαπημένα
Συνδεθείτε για να αποθηκεύσετε συνταγές Close

Μία νόστιμη συνταγή με πούλλες απο τον Σεφ Ανδρέα Πασκουή.

Συστατικά
1 κιλό πούλλες καθαρισµένες
ξερή ρίγανη
καπνιστή πάπρικα
λεµονοθύµαρο
αλάτι χοντρό
χυµός λεµονιού
λάδι για τηγάνισµα

Βήματα

Καθαρίζετε και τηγανίζετε τις πούλλες µέχρι να ροδίσουν καλά.

Αφαιρείτε τις πούλλες µε τρυπητή κουτάλα σε µια λεκάνη. Καθώς είναι ζεστές τις πασπαλίζετε µε το αλάτι και τη ρίγανη. Ανακατεύετε πολύ καλά, προσθέτετε το λεµονοθύµαρο και τις ραντίζετε µε χυµό λεµονιού.

Τις πασπαλίζετε µε καπνιστή πάπρικα.

Το διαβάσαμε εδώ