Τσιπς από Κολοκάσι
σε

Τσιπς από Κολοκάσι

❤️ Προσθήκη στα αγαπημένα
Συνδεθείτε για να αποθηκεύσετε συνταγές Close

Από τον Αντώνη Αττούνη

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό κολοκάσι

1 λίτρο νερό

100 ml ξύδι

Αλάτι

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβετε το κολοκάσι σε λεπτές φέτες και τις μουλιάζετε στο μίγμα νερού και ξυδιού για 10 λεπτά. Μετά στραγγίζετε και τηγανίζετε τα τσιπς σε βαθύ λάδι μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς και να γίνουν τραγανά. Τα αφαιρείτε από την κατσαρόλα, τα στραγγίζετε και τα αλατοπιπερώνετε. Τα σερβίρετε με ντιπ από γιαούρτι με φέτα και αρωματικά.

Το διαβάσαμε εδώ