Δρ Νατάσα Παπαηρακλέους
Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, RD, MSc
Ειδική επιστήμονας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου
Ιατρικό Κέντρο Δικταίον
Συστατικά
¾ φλ. γιαούρτι χαμηλό σε λιπαρά
¼ φλ. ρικότα
½ κ. γλ. λεμονιού
¼ φλ. rasberries
1 Κ αμύγδαλα
1 κ. γλ. σπόρους chia
Βήματα
Αναμιγνύετε το γιαούρτι, τη ρικότα και το λεμόνι σε ένα μπολ.
Προσθέτετε στην κορυφή τα rasberries, τα αμύγδαλα και τους σπόρους chia.