Carrot cake µε ginger και κολοκυθόσπορους
σε

Carrot cake µε ginger και κολοκυθόσπορους

❤️ Προσθήκη στα αγαπημένα
Συνδεθείτε για να αποθηκεύσετε συνταγές Close

ΥΛΙΚΑ

120 γρ. αλεύρι

1 κουταλάκι µπέικιν πάουντερ

1 κουταλάκι mixed spice

½ κουταλάκι τζίντζερ σε σκόνη

2 αβγά

125 γρ. ζάχαρη ακατέργαστη

5 κουταλιές σπορέλαιο

100 γρ. καρότο τριµµένο και στραγγισµένο

50 γρ. κολοκυθόσπορους

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερµαίνετε το φούρνο σας στους 180ο C. Βάζετε στον κάδο του µίξερ τα αβγά µε τη ζάχαρη και τα χτυπάτε καλά, µέχρι να αφρατέψουν και να γίνουν σαν κρέµα. Προσθέτετε το λάδι, το µπέικιν πάουντερ, το mix spice,  το τζίντζερ, το καρότο τριµµένο και στραγγισµένο, τους κολοκυθόσπορους και στο τέλος προσθέτετε το αλεύρι. Αδειάζετε το µίγµα σε λαδωµένο ταψάκι ή σε φόρµα για κέικ και το ψήνετε σε φούρνο στους 180οC για 50 λεπτά περίπου.

Λούης Παπαγεωργίου

Το διαβάσαμε εδώ