Τόνος καρπάτσιο µε κάπαρη
σε

Τόνος καρπάτσιο µε κάπαρη

❤️ Προσθήκη στα αγαπημένα
Συνδεθείτε για να αποθηκεύσετε συνταγές Close

Από τον Κυριάκο Κυριάκου

ΥΛΙΚΑ

400 γρ. τόνος

½ φλιτζάνι κρεµµύδι ψιλοκοµµένο

χυµός από 1 λεµόνι

ξύσµα από 1 λεµόνι

Αλάτι, πιπέρι µαύρο

½ φλιτζάνι κάπαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ο σολοµός σερβίρεται ωµός, γι’ αυτό πρέπει να τον αγοράσετε ολόφρεσκο.

Κόβετε τον σολοµό σε πολύ λεπτές φέτες και τον τοποθετείτε σε πιάτο.

Γαρνίρετε µε το ψιλοκοµµένο κρεµµύδι, το ξίσµα και τον χυµό λεµονιού, την κάπαρη και πασπαλίζετε µε αλάτι και φρεσκοτριµµένο µαύρο πιπέρι.

Το διαβάσαμε εδώ