σε

Ψάρι πέρκα φιλέτο στον φούρνο

Ψάρι πέρκα φιλέτο στον φούρνο
❤️ Αποθήκευση συνταγής
Συνδεθείτε για να αποθηκεύσετε συνταγές Close

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό φιλέτο πέρκα σε κομμάτια
1 κιλό πατάτες κομμένες σε χοντρές ροδέλες
2 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.γ. θυμάρι
1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. αλάτι
½ κ.γ. πιπέρι
2 κ.σ. χυμό λεμόνι
2 φλ. του τσαγιού χυμό πορτοκάλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε τα κομμάτια πέρκας και τις πατάτες στο ταψί. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντάς τα καλά, ώστε να πάνε παντού οι μυρωδιές. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς με ξεσκέπαστο ταψί, μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Από την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής

Καλή όρεξη!