Αρωματική πάπια
σε

Αρωματική πάπια

❤️ Προσθήκη στα αγαπημένα
Συνδεθείτε για να αποθηκεύσετε συνταγές Close

Μία ξεχωριστή συνταγή από τον Δημήτρη Δημητρίου.

Συστατικά
½ πάπια μαγειρεμένη
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Σάλτσα από φρούτα του δάσους

Βήματα

Αλείφετε με λίγο ελαιόλαδο την πάπια.

Αλατοπιπερώνετε και ψήνετε σε καυτό φούρνο, 210 °C για 10 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανή η πέτσα.

Σερβίρετε με σάλτσα φρούτων.

Το διαβάσαμε εδώ