Wrap με γαλοπούλα, καλαμπόκι
σε

Wrap με γαλοπούλα, καλαμπόκι

❤️ Προσθήκη στα αγαπημένα
Συνδεθείτε για να αποθηκεύσετε συνταγές Close

Δρ Νατάσα Παπαηρακλέους
Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, RD, MSc
Ειδική επιστήμονας του Ευρωπαικού Πανεπιστημίου Κύπρου
Ιατρικό Κέντρο Δικταίον

Συστατικά
1 φλιτζάνι καλαμπόκι, φρέσκο ή κατεψυγμένο
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένη φρέσκα ντομάτα
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ξίδι κόκκινου κρασιού
8 λεπτές φέτες γαλοπούλα
4 – 8 ιντσών τορτίγιας ολικής αλέσεως
2 φλ. ψιλοκομμένο μαρούλι

Βήματα

Συνδυάζετε το καλαμπόκι, την ντομάτα, τη λιαστή ντομάτα, το ελαιόλαδο και το ξίδι σε ένα μέτριο μπολ.

Προσθέτετε τα πιο πάνω υλικά σε κάθε πίτα τορτίγιας και τυλίγετε σε ρολό.

Το διαβάσαμε εδώ