σε

Ζυμαρικά με μανιτάρια και κρέμα

Ζυμαρικά με μανιτάρια και κρέμα
❤️ Αποθήκευση συνταγής
Συνδεθείτε για να αποθηκεύσετε συνταγές Close

ΥΛΙΚΑ

2 Χ 195 γρ. συσκευασίες μανιτάρια Bonduelle Sliced Mushrooms

350 γρ. Casarecce

1 κ.γ. ελαιόλαδο

1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 κ.γ. θυμάρι αποξηραμένο

2/3 φλ. λευκό κρασί

1 ζωμό λαχανικών

1 φλ. κρέμα γάλακτος

Νερό των ζυμαρικών

4 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη

Αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε τα μανιτάρια Bonduelle με το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και το θυμάρι για 2-3 λεπτά.

Προσθέτουμε το λευκό κρασί και τον ζωμό και σοτάρουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.

Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Στο μεταξύ, βράζουμε τα ζυμαρικά al dente, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Κρατάμε 1/3 φλιτζάνι από το νερό των ζυμαρικών.

Τοποθετούμε τα μαγειρεμένα ζυμαρικά στο τηγάνι με τα μανιτάρια Bonduelle, προσθέτουμε λίγο νερό των ζυμαρικών αν χρειαστεί και ανακατεύουμε μέχρι τα ζυμαρικά να καλυφθούν εντελώς με τη σάλτσα.

Μεταφέρουμε σε ένα μπολ σερβιρίσματος και γαρνίρουμε με περισσότερη παρμεζάνα.

Σερβίρουμε αμέσως.

Το διαβάσαμε εδώ