• 400 γρ. Σπαγγέτι Ολικής Αλέσεως Μιτσίδη
• 1 κονσέρβα Ψιλοκομμένη Ντομάτα με Κρεμμύδι Μιτσίδη
• 360 γρ. κονσέρβα τόνο σε ελαιόλαδο (στραγγισμένο και σπασμένο σε κομμάτια)
• 1/3 φλ. κάπαρη
• 1/3 φλ. μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
• Αλάτι, πιπέρι
• 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
• 2 κ.γ. ελαιόλαδο
• 1/2 φλ. λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε τα Σπαγγέτι Ολικής Αλέσεως Μιτσίδη σε αλατισμένο νερό.
Σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά βάζετε 1 κ.γ. ελαιόλαδο και την Ψιλοκομμένη Ντομάτα με Κρεμμύδι Μιτσίδη, 1 κ.σ. μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και σοτάρετε για 3-4 λεπτά. Προσθέτετε το κρασί και αφήνετε μέχρι να εξατμιστεί.
Τέλος βάζετε την κάπαρη, τις ελιές, τον τόνο και ψήνετε για 1 λεπτό ανακατεύοντας.
Προσθέτετε τα σπαγέτο και 1-2 κ. σ. νερό ζυμαρικών -αν χρειαστεί- 1 κ.γ. ελαιόλαδο και αποσύρετε από τη φωτιά.
Πασπαλίζετε με τον υπόλοιπη μαϊντανέ και σερβίρετε.