Carpaccio µε bresaola ρόκα και παρµεζάνα  
σε

Carpaccio µε bresaola ρόκα και παρµεζάνα  

❤️ Προσθήκη στα αγαπημένα
Συνδεθείτε για να αποθηκεύσετε συνταγές Close

ΥΛΙΚΑ (για 6 άτοµα)

200 γρ. µπρεζάολα (bresaola) σε πολύ λεπτά φετάκια (δες σηµείωση)

3 διπλές χούφτες άγρια ρόκα

4 κουταλάκια βαλσαµικό ξίδι

1 φλ. (περίπου) πολύ λεπτά φετάκια (νιφάδες) παρµεζάνας

Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Απλώνετε τα φετάκια της µπρεζάολα σε πιατέλα ή τα µοιράζετε 4 πιάτα. Βάζετε τη ρόκα σε ένα µπολ, τη ραντίζετε µε το βαλσαµικό ξίδι και την ανακατεύετε να πιάσει παντού. Τη βάζετε στο κέντρο της πιατέλας ή την µοιράζετε στα πιάτα και σκορπάτε από πάνω τις νιφάδες παρµεζάνας. Ραντίζετε το καρπάτσιο µε πολύ λίγο ελαιόλαδο και τη σερβίρετε. 

Σηµείωση: Η bresaola είναι ιταλικό παστό βοδινό και θα τη βρείτε σε λεπτά φετάκια στα delicatessen και µερικές καλές υπεραγορές.

Το διαβάσαμε εδώ