σε

C-52

❤️ Αποθήκευση συνταγής
Συνδεθείτε για να αποθηκεύσετε συνταγές Close

Υλικά (για 1 άτομο)

  • 25 ml Ristretto
  • 10 ml Σιρόπι ζάχαρης
  • 20 ml Baileys
  • 10 ml ρούμι με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ

Προετοιμασία

  • Ρίξτε το Baileys σε ένα κοντό ποτήρι, ανθεκτικό στην θερμότητα.
  • Ετοιμάστε έναν ristretto σε ξεχωριστό φλυτζάνι και προσθέστε το σιρόπι ζάχαρης για να τον γλυκάνετε.
  • Έπειτα ρίξτε απαλά το μίγμα πάνω από το Baileys, προσέχοντας ώστε να δημιουργηθεί ένα “στρώμα”.
  • Τέλος, προσθέστε αργά και το ρούμι, με την βοήθεια ενός κουταλιού, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα τρίτο στρώμα.