200γρ κόκκινο κραμπί
300γρ πράσινα μήλα
100γρ χαλούμι
Λίγο φρέσκο δυόσμο
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού
Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κραμπί πολύ λεπτά. Τρίβουμε το χαλούμι σε χοντρό τρίφτη, το ίδιο και τα μήλα, χωρίς να αφαιρέσουμε τη φλούδα. Ψιλοκόβουμε τα φύλλα δυόσμου.
Τα βάζουμε όλα σε λεκάνη, προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο και λίγο αλάτι, αν το χαλούμι δεν είναι πολύ αλμυρό.
Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε σε ατομικά μπωλάκια ή σε σαλατιέρα.