σε

Αγκινάρες «αφέλια»

Αγκινάρες «αφέλια»
❤️ Αποθήκευση συνταγής
Συνδεθείτε για να αποθηκεύσετε συνταγές Close

Υλικά

500 γρ. καρδιές αγκινάρας
50 γρ. ελαιόλαδο
135 γρ. κόκκινο κρασί
1 κουταλάκι τσαγιού κόλιαντρο ξερό
Aλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μοιράζουμε τις αγκινάρες στα δύο ή αν είναι μεγάλες, στα τέσσερα.

Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζουμε τις αγκινάρες μέχρι να κοκκινίσουν ελαφρά. Προσθέτουμε αλάτι και τον κόλιαντρο χοντροκοπανισμένο και ραντίζουμε με το κρασί.

Ψήνουμε τις αγκινάρες γυρνώντας την κατσαρόλα πού και πού, μέχρι να εξατμιστεί το κρασί.

Καλή όρεξη!