ΥΛΙΚΑ (για 6 άτοµα)
200 γρ. µπρεζάολα (bresaola) σε πολύ λεπτά φετάκια (δες σηµείωση)
3 διπλές χούφτες άγρια ρόκα
4 κουταλάκια βαλσαµικό ξίδι
1 φλ. (περίπου) πολύ λεπτά φετάκια (νιφάδες) παρµεζάνας
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλώνετε τα φετάκια της µπρεζάολα σε πιατέλα ή τα µοιράζετε 4 πιάτα. Βάζετε τη ρόκα σε ένα µπολ, τη ραντίζετε µε το βαλσαµικό ξίδι και την ανακατεύετε να πιάσει παντού. Τη βάζετε στο κέντρο της πιατέλας ή την µοιράζετε στα πιάτα και σκορπάτε από πάνω τις νιφάδες παρµεζάνας. Ραντίζετε το καρπάτσιο µε πολύ λίγο ελαιόλαδο και τη σερβίρετε.
Σηµείωση: Η bresaola είναι ιταλικό παστό βοδινό και θα τη βρείτε σε λεπτά φετάκια στα delicatessen και µερικές καλές υπεραγορές.