Τηγανητά αρνίσια παϊδάκια με δενδρολίβανο και σκόρδο
σε

Τηγανητά αρνίσια παϊδάκια με δενδρολίβανο και σκόρδο

❤️ Προσθήκη στα αγαπημένα
Συνδεθείτε για να αποθηκεύσετε συνταγές Close

ΥΛΙΚΑ (Για 4 μερίδες)

3 σκελίδες σκόρδου, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
Ξύσμα από 1λεμόνι
1 κ.σ. φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
Χυμός 1λεμόνι
8 αρνίσια παϊδάκια, χωρίς το λίπος
Αλάτι, κόσερ
Πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
50γρ. Lurpak® Βούτυρο Αλατισμένο Σε Αλουμινόφυλλο
2 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε το σκόρδο, το ξύσμα λεμονιού, το δενδρολίβανο και τον χυμό λεμονιού.

Προσθέτουμε τα αρνίσια παϊδάκια και αλάτι και μαύρο πιπέρι. Ανακατεύουμε μέχρι όλα τα συστατικά να αναμειχθούν καλά.

Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το βούτυρο και, όταν αρχίσει να κάνει φουσκάλες, προσθέτουμε τα αρνίσια παϊδάκια και μαγειρεύουμε για περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν στο κέντρο.

Αλείφουμε με μουστάρδα Ντιζόν και σερβίρουμε αμέσως.

Το διαβάσαμε εδώ