Για κάθε 1 γλώσσα (περίπου 500γρ):
Θαλασσινό αλάτι
100γρ φρέσκο χυμό πορτοκάλι
15γρ Κυπριακό λικέρ πορτοκάλι
20γρ ελαιόλαδο
Άσπρο πιπέρι
Σπόρους μουστάρδας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένετε τη γλώσσα και την τοποθετείτε σε πιάτο. Αλατίζετε ελαφρά και περιλούζετε με το χυμό πορτοκάλι. Αφήνετε να μαριναριστεί για ½ ώρα.
Μεταφέρετε σε ταψί (μαζί με το χυμό της μαρινάδας), απλώνετε το λικέρ πάνω στο ψάρι και πασπαλίζετε με φρεσκο-κοπανισμένο πιπέρι και ελαφρά κοπανισμένους σπόρους μουστάρδας. Ψήνετε σε θερμογκρίλ (συνδυασμός φούρνου με αέρα και γκριλ) σε θερμοκρασία 160 βαθμούς Κελσίου για 15’.
Σερβίρετε με λεπτοκομμένες τηγανητές πατάτες.