Τορτελλόνι με σπανάκι και ρικότα με σος βότκας
σε

Τορτελλόνι με σπανάκι και ρικότα με σος βότκας

❤️ Προσθήκη στα αγαπημένα
Συνδεθείτε για να αποθηκεύσετε συνταγές Close

ΥΛΙΚΑ

1 συσκευασία Tortelloni με Σπανάκι και Ρικότα Μιτσίδη

1 κ. σ. καλά γεμάτη βούτυρο ανάλατο

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο

1 κυπελλάκι Πάστα Ντομάτας Μιτσίδη (70 γρ)

1/3 φλ. βότκα

½ φλ. κρέμα γάλακτος

2 κ. σ. Σάλτσα Al Pesto Μιτσίδη

Παρμεζάνα τριμμένη για σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα τορτελλόνι σε άφθονο αλατισμένο νερό για 1 λεπτό λιγότερο από την ώρα ένδειξης στη συσκευασία.

Εν τω μεταξύ, σε ένα μεγάλο τηγάνι, σοτάρουμε τα σκόρδα στο βούτυρο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν ελαφρύ χρυσαφένιο χρώμα. Προσθέτουμε την πάστα ντομάτας και αναμειγνύουμε. Περιχύνουμε με τη βότκα και αφήνουμε να κοχλάσει ώστε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος.

Προσθέτουμε στο τηγάνι τα τορτελλόνι και 1-2 κουταλιές από το νερό που τα βράσαμε. Ανακατεύουμε να πάρουν όλα μαζί μια βράση.

Σερβίρουμε αμέσως γαρνίροντας με το πέστο βασιλικού και τριμμένη παρμεζάνα.

Το διαβάσαμε εδώ