1 κιλό συκώτι μοσχαρίσιο, σε φέτες
40γρ ελαιόλαδο
5 σκελίδες σκόρδο
Φρέσκο δεντρολίβανο
Εκτέλεση
Το προηγούμενο βράδυ, πλένουμε το συκώτι και το βάζουμε σε κεραμική ή γυάλινη λεκάνη. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο τριμμένο ή κομμένο σε φέτες και το δεντρολίβανο. Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε να μαριναριστεί.
Ψήνουμε το συκώτι στα κάρβουνα, σε σχάρα ή σε γκριλ.
Σερβίρουμε αν θέλουμε με οφτές πατάτες και ατμοβρασμένο μπρόκολο.