σε

Erdbeertraum

❤️ Προσθήκη στα αγαπημένα
Συνδεθείτε για να αποθηκεύσετε συνταγές Close

Υλικά (για 1 άτομο)

  • 2 x 45 ml δυνατού espresso
  • Σιφόν σαντιγύ
  • 350 ml κρέμα σαντιγύ
  • 10 ml ζαχαρόνερο (αναλογία νερού – ζάχαρης 1:1)
  • Πολτός φράουλας
  • 5 παγάκια

Προετοιμασία

  • Προσθέστε τα παγάκια σε ένα σέικερ.
  • Ετοιμάστε τον espresso απ’ ευθείας στο σέικερ.
  • Ανακινήστε για περίπου 20 δευτερόλεπτα έτσι ώστε να κρυώσει αμέσως ο καφές.
  • Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο σιφόν.
  • Κλείστε καλά το σιφόν, ανακινήστε ξανά και προσθέστε την κρέμα..
  • Ανακινήστε ξανά το σιφόν, δυνατά, για 8 – 10 φορές και βάλτε το στο ψυγείο ώσπου να το χρησιμοποιήσετε.
  • Σε ένα ποτήρι κοκτέιλ βάλτε λίγο πολτό φράουλας και προσθέστε το μίγμα από το σιφόν.