❤️ Προσθήκη στα αγαπημένα Συνδεθείτε για να αποθηκεύσετε συνταγές
Close Υλικά (για 1 άτομο)
- 2 x 45 ml δυνατού espresso
- Σιφόν σαντιγύ
- 350 ml κρέμα σαντιγύ
- 10 ml ζαχαρόνερο (αναλογία νερού – ζάχαρης 1:1)
- Πολτός φράουλας
- 5 παγάκια
- Προσθέστε τα παγάκια σε ένα σέικερ.
- Ετοιμάστε τον espresso απ’ ευθείας στο σέικερ.
- Ανακινήστε για περίπου 20 δευτερόλεπτα έτσι ώστε να κρυώσει αμέσως ο καφές.
- Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο σιφόν.
- Κλείστε καλά το σιφόν, ανακινήστε ξανά και προσθέστε την κρέμα..
- Ανακινήστε ξανά το σιφόν, δυνατά, για 8 – 10 φορές και βάλτε το στο ψυγείο ώσπου να το χρησιμοποιήσετε.
- Σε ένα ποτήρι κοκτέιλ βάλτε λίγο πολτό φράουλας και προσθέστε το μίγμα από το σιφόν.
Επιστροφή στην Κορυφή