σε

Creamy Kahlúa

❤️ Προσθήκη στα αγαπημένα
Συνδεθείτε για να αποθηκεύσετε συνταγές Close

Υλικά (για 1 άτομο)

  • 45 ml espresso
  • 2 κ.γ. ζάχαρη
  • 30 ml Kahlúa
  • 4 παγάκια
  • σοκολάτα σε σκόνη

Προετοιμασία

  • Βάλτε τα παγάκια μέσα σε ένα σέικερ.
  • Ετοιμάστε έναν espresso απ’ ευθείας στο σέικερ και προσθέστε τη ζάχαρη και το Kahlúa.
  • Ανακινήστε για περίπου 20 δευτερόλεπτα.
  • Ρίξτε το μίγμα σε ένα εντυπωσιακό ποτήρι και πασπαλίστε με τη σκόνη σοκολάτας.