Οφτόν της τερατσιάς
σε

Οφτόν της τερατσιάς

❤️ Προσθήκη στα αγαπημένα
Συνδεθείτε για να αποθηκεύσετε συνταγές Close

ΥΛΙΚA
• 1 αρνίσιο ή κατσικίσιο μπούτι ή σπάλα (περίπου 2 1/2 κιλά)
• Αλάτι
• Κλαδιά τερατσιάς (χαρουπιάς)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τα κλαδιά, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα ταψί (προτιμούμε να έχει καπάκι).

Πλένουμε και στεγνώνουμε το κρέας, το αλατίζουμε και το βάζουμε πάνω στα κλαδιά.

Καλύπτουμε και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 3 περίπου ώρες.

Το διαβάσαμε εδώ